Norrsken och techno

Jag har varit i Tromsö!

Där hälsade jag på mina knäppa vänner och fick äntligen se norrsken med mina egna ögon! Fick till en massa fina bilder, den ovan blev min favorit. Annars är Tromsö en fantastisk liten stad med lika fantastiska människor. Arkitekturen och de små trähusen överallt var supermysigt att se och fick mig att önska att jag bodde någon annanstans. Vattnet var kristallklart, mycket snö överallt som krasade härligt under skorna och gigantiska istappar hängandes från husen. Vissa åkte skidor till jobbet.

Mycket kärlek! Speciellt till Café Circa och Trykkokern, härlig afton med otroligt rå musik, vackra människor och en efterfest i klass med något jag aldrig tidigare skådat.

Har du pengar över – åk till Tromsö!

– Jash Doweyko-Jurkowski

PS: Gjorde en liten film också!